Een sessie bij mij ondersteunt jou in je genezingsproces. Bij lichamelijke, emotionele klachten en traumaverwerking. Vanuit een gesprek bepaal ik op welk niveau de klacht zich heeft gemanifesteerd en bepalen we wat jij op dat moment nodig hebt. Vanuit daar volgt het lichaamswerk.

Mijn behandelingen zijn een combinatie van oosterse en alternatieve geneeswijzen. Zoals reiki*, chakra balancing, innerlijke reizen (trauma-release hypnose), Chinese geneeskunde: de filosofie, acupressuur/drukpunten, kruiden, energetische massage en ook geef ik natuurgeneeskundig voedingsadvies bij klachten. De nadruk en technieken verschillen per behandeling, afhankelijk van wat er nodig is. 

Mijn benadering is altijd holistisch. Zo kunnen emotionele en lichamelijke stagnaties worden opgelost en krijg je helderheid op de oorzaak van je klachten. Ik ondersteun je in hoe je daar vervolgens zelf mee aan de slag kunt gaan en weer regisseur kunt worden van je lijf en leven. Lees onderaan de pagina over de ervaring van anderen.

*volgens de traditionele Japanse Usui Shiki Ryoho

Mijn behandelingen helpen bij

  • Lichamelijke klachten
  • Verteringsklachten
  • Burn-out & stress-klachten
  • Slaapproblemen & vermoeidheid
  • PMS & menstruatie-stoornissen
  • Depressies & angststoornissen
  • Onverwerkte trauma’s
  • Spirituele ontwikkeling
  • Trauma’s uit vorige levens

TRAJECT

8 uur 1 op 1 healings
In overleg over bepaalde periode 
Investering €996,- incl. BTW

Gemiddeld zijn er vier behandelingen nodig om tot de kern van je klacht te komen. In/en tussen de sessies door werken we toe naar een punt waarop je zelf vooruit kunt en je eigen healer kunt zijn. Dit is voor mij het een van de belangrijkste onderdelen van mijn werk. 

Je kunt in mijn online-agenda een afspraak inplannen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

TARIEF

1:1 healing
Een sessie van 2 uur kost €249,- incl. BTW

Online-healing
Een sessie van 1 uur kost €185,- incl. BTW

Een afspraak kan tot 72 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd, daarna breng ik de kosten in rekening.

SESSIE

Een 1:1 sessie duurt gemiddeld twee uur. Trek iets gemakkelijks aan zodat je lekker op de tafel kunt liggen en neem een notitieboekje mee voor aantekeningen. Tussentijds mailcontact over je proces kan erg ondersteunend zijn en is inbegrepen. 

Een afstandsbehandeling duurt een uur. Zorg dat je thuis op een rustige plek kunt liggen waar je niet gestoord kunt worden. We maken eerst via Zoom contact, daarvoor stuur ik je een link.

Mijn behandelingen zijn geen vervanging van reguliere medische trajecten, maar ik geloof dat iedere vorm van lichaamswerk complementair is aan een reguliere aanpak of therapie.

*lees
hier meer over mijn opleidingen

Naomi-van-ree

ERVARINGEN VAN ANDEREN

In een klein jaar ben ik van een gebroken eenheid tot zelfhelend, power mens uitgegroeid. Ik kwam bij Naomi met PCOS-klachten waar ze in het ziekenhuis het wiel nog voor aan het uitvinden zijn. Naomi levert maatwerk. Niet alleen zorgt ze voor een snelle verlichting, ook leert ze je hoe je jezelf blijvend kan helpen. Waardoor je je eigen genezer wordt. Kleine spoiler: hoe je jezelf geneest zit nu al in je, er naar handelen daar helpt Naomi heel er goed bij. Geen zweverig gedoe. Down to earth, super persoonlijk contact, wetenschappelijke artikelen, oosterse geneeswijzen, mooie gesprekken en een vleugje geduld, dat heeft mij een heel ander mens gemaakt.

Marijse (28)

Ik heb een traject gevolgd bij Naomi. Mijn wens was meer energie en
minder zorgen maken. Als je bij Naomi binnenkomt gebeurt er al van alles.
Ze straalt zoveel rust en vertrouwen uit en weet dit enorm te onderbouwen met haar kennis! Ze heeft mij door verschillende technieken naar binnen laten kijken en laten voelen wat het is om echt geaard te zijn! 

Als ik bij Naomi wegrijdt, ben ik heel erg dicht bij de kern van het bestaan. Dat klinkt zweverig, maar eigenlijk betekent het dat ik simpelweg heel veel rust en kracht ervaar. Geen angst, geen moeten… Naomi heeft mij naar een Next Level gebracht in mijn leven en daar ben ik haar heel dankbaar voor! Dankjewel Naomi voor jouw puurheid en jouw hulp.

Mitch (29)

Mijn sessies bij Naomi heb ik als heel bijzonder ervaren. Dankzij haar holistische benadering en diepgaande kennis van Chinese geneeskunde hebben we samen op een voor mij unieke manier naar een verlichting van klachten kunnen werken. Een belangrijk thema was daarbij hoe ik meer energie en mentale vitaliteit kon bereiken.

 Door hypno te combineren met een begeleide visualisatie kwamen er ook hele heldere haast trip achtige belevingen naar voren waarin ik verrast werd welke onderdelen van mijn verleden mij nog steeds negatief beïnvloedden op onbewust niveau. Kortom, een magische reis door je innerlijk en een liefdevolle begeleiding om je best mogelijke zelf te kunnen worden.

Toon (31)

Naomi heeft mij in enkele sessies enorm geholpen tijdens mijn burn-out. Ondanks dat ik van nature amper spiritueel ben aangelegd, had ik meteen het gevoel dat ik verder moest kijken dan de standaard Westerse aanpak. Waar ik bij de psycholoog steeds het gevoel kreeg dat ik het niet goed deed en moest veranderen, ging Naomi heel erg uit van wie ik ben en waar mijn sterkte wel ligt.

Ik kan je nog steeds niet precies uitleggen wat zij doet tijdens een sessie, maar voor mij voelt het als een trip in mijn onderbewustzijn. Door de burn-out was ik mezelf volledig kwijt, dankzij visualisaties ontdek ik weer wat er voor mij echt toe doet. Door Naomi’s warme en persoonlijke aanpak kan dat ook nog eens in een fijne omgeving, wat enorm helpt. Nu zou ik niet eens meer terug willen naar mezelf van voor mijn burn-out.

Astrid (32)

Ik kwam bij Naomi met de vraag of zij me kon helpen te leren ontspannen. Ik ervoer stress en sliep slecht. Door kritische vragen te stellen en te luisteren zonder te oordelen, kreeg ze al snel een goed beeld van wat er volgens haar nodig was om mij te helpen. De balans tussen ‘met beide benen op de grond’ en ‘schakel die gedachten maar even uit,’ maakt dat ik me elke keer veilig voel bij Naomi. Ze begeleidt je door het proces door heldere uitleg te geven en geeft je haar volle aandacht. Ik kijk elke keer weer uit naar mijn momenten met Naomi!

Sander (37)

Naomi maakt met haar warme hart en helende handen een wonderlijk mooie ervaring van een reiki behandeling. Ze luistert echt naar me, naar wat ik zeg, maar vooral ook naar wat mijn lijf haar vertelt. Waardoor ze healing kan geven precies waar het nodig is. Het is magisch en fijn en na afloop ga ik weg met het gevoel dat ik de wereld aankan.

Laura (31)

Heel bijzonder om te ervaren dat Naomi op afstand precies kon voelen waar mijn blokkade en de pijn zat. Ik voelde haar liefdevolle aanwezigheid in de ruimte waardoor ik meer kon ontspannen in de pijn van mijn migraine aanval. Alsof ze me er doorheen gidste.

Mariette (32)