Naomi-Van-Ree-over

Ik ben een Nederlandse ex-journalist die op zoek ging naar verandering in het overweldigende leven dat ik voor mezelf had gecreëerd. Ik had altijd haast, liep rond met angst en was opgejaagd door het gevoel dat alles wat ik deed beter moest. Nu voel ik dat het mijn taak is om te kijken naar welke verhalen jij jezelf vertelt. Zit je door deze verhalen vast in je lijf, werk of relatie? Of gaan we op zoek naar een manier van leven die je meer van dienst is? 

Als klein meisje wist ik al dat wanneer ik iets of iemand met aandacht en intentie aanraak, mijn handen opwarmen en alles begint te stromen: energie, emotie, leven, informatie, de elementen. Ik werd er niet bang van, maar voelde mij wel eenzaam naast andere kinderen. Op mijn tiende brak ik mijn arm en een tante die reiki praktiseerde hielp mij pijnvrij de vakantie door. Een paar jaar geleden ging ik op zoek naar antwoorden en heb ik mij thuis leren voelen in dit werk.

Ik studeerde aan de School voor Journalistiek en ging daarna werken als filmmaker. Gelijktijdig zocht ik een manier om mezelf te kunnen helen en ondersteunen. Mijn eerste reiki-inwijding kreeg ik in 2016 en sindsdien is reiki een dagelijks onderdeel in mijn leven. Het maakt mij een bewuster, gezelliger en vooral vitaler mens.

Vorig jaar ben ik verhuisd naar het natuurgebied boven Utrecht (Maarsseveense Plassen) waar ik samenwoon en werk met mijn vriend Thijs. Naast persoonlijke healing-sessies, maak ik een podcast met Marije Elles Dijkstra over persoonlijke groei, spiritualiteit en gezondheid. Hoe je van angst en stress kunt overgaan naar diep vertrouwen in jezelf en je intuïtie.

Lees onderaan de pagina over mijn opleidingen.

Naomi-Van-Ree-Over-2

MIJN OPLEIDINGEN

 • Reiki Practitioner, II en I (Usui Reiki Ryoho) 
 • Praktische Chinese Geneeswijze 
 • Oosterse Elementenleer 
 • Holistisch voedingscoach 
 • Energetische Massage 
 • Tao-training I bij Reinoud Elevelt
 • Bachelor School voor Journalistiek, Utrecht

  Bovengenoemde opleidingen (7/9) haalde ik bij erkend opleidingsinstituut Healing Space Healing Space. Momenteel ben ik Reiki-master in opleiding bij Toña Wong Chung.

  Voordat ik (opnieuw) met reiki in aanraking kwam, heb ik mijn bachelor Journalistiek afgerond in Utrecht. Eind 2017 behaalde in mijn Reiki Practitioner diploma en begon ik mijn praktijk. Naast reiki leerde ik om innerlijk kindwerk te doen, chakra’s in balans te brengen, helende reizen (trauma-release) te geven en energetische massagetechnieken.

Ter verdieping volgde ik de opleidingen Oosterse Elementenleer en Praktische Chinese Geneeswijze om doormiddel van coaching vanuit de Oosterse filosofie en acupressuurpunten mijn behandelingen diepgaander in te zetten. Om mijn werk helemaal holistisch te maken volgde ik opleidingen op het gebied van voeding en gezondheid.

De afgelopen jaren heb ik de nodige ervaring opgedaan met het behandelen van mensen. Tijdens en na mijn opleiding en in de praktijk van Healing Space. Door deze kennis, ervaring en mijn sterke intuïtie kan ik je helpen met allerlei soorten klachten op lichamelijk, geestelijk, spiritueel en emotioneel gebie