IN ELEMENT ↣ RETREAT

(10 tot 16 augustus 2020)
 

Wil je echt een stap zetten in je persoonlijke ontwikkeling?

 

Zoek je diepgang in jezelf en het leven?

 

Ben je bereid om te gaan leven vanuit je ware essentie?

 

Ga dan met ons mee op retreat.

 

IN ELEMENT RETREAT is een meeslepende en transformerende reis naar de healer in jezelf. Trek je terug op een krachtplek in Groningen. Hier zul je tussen de elementen zijn – de schoonste lucht van Nederland inademen, op magische grond wandelen, slapen onder de heilige hemel. In dit buitengewone landschap zullen Naomi & Liona de elementen benutten om ons door een meeslepende en uitgebreide versie van hun healings te leiden, ceremonies die oude helende tradities integreren voor het moderne leven.

 

We zullen spirits inschakelen, je in contact brengen met je hoogste potentieel, maaltijden op plantaardige basis eten, vers van de aarde (en biologisch). Door middel van stilte, dans en zang, meditatie en adem, het krachtige medicijn van de elementen, verbinden we ons met het meest elementaire van alles: ons diepste zelf.

 

 

Programma

 • 10 tot 16 augustus 2020, Groningen
 • Veel holistisch, energetisch en persoonlijk ontwikkelings werk
 • 7 dagen, 6 nachten 
 • p.p twee 1 op 1 healings 
 • Gedeelde slaapkamers (3-5 pers.)
 • Gebruik van prive-sauna
 • Prive natuur-meer om in te zwemmen 
 • Groot landgoed, weides en bos om te wandelen
 • Biologisch & vegetarisch eten

   

Naomi & Liona helpen je het verleden te helen, het pad vrij te maken en intenties tot leven te brengen. Samen reizen we van het soms zo hectische stadsleven, naar een plek van rust in het noorden van Groningen. 

 

Van een naar buiten gerichte blik tot de diepe reservoirs van wijsheid binnenin jezelf. Van een ziel die gewond, verloren of vastzit: naar kracht, een doel, met de elegantie van wie je werkelijk bent.

 

Investering
€1220,- (excl. BTW. / Inclusief overnachting, eten, faciliteiten, bedlinnen + 2 handdoeken. Exclusief vervoer naar locatie).
Verzeker je van een inschrijving €450,- aanbetaling binnen 7 dagen na aanmelding (wordt niet geretourneerd). 
In termijnen betalen is mogelijk (10% bovenop het totale factuurbedrag).

Over Naomi & Liona

Zijn beiden natuurgeneeskundig therapeut & healer. Met een achtergrond in reiki, oosterse elementen, Chinese geneeskunde, energetische massage, taoïsme en holistische voeding. 

 

Integratie

Houd er rekening mee dat de transformatie op deze retreat erg sterk kan zijn en daarna even kan duren om te verwerken en te integreren. Met dat in gedachten vragen we je om een intake-formulier in te vullen, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat het retreat van dit jaar het beste aansluit bij jouw proces.

Schrijf je hier in of mail naar: heal@naomivanree.nl